Nothing's Over !!.
N O T H I N G'S O V E R

Annyeonghaseyo


Nurul Najiha @ g_ha - Sixteen - Senggarang
I inspirit and eLement forever
Crush Lee Min Hoo Celup :D

Gambar


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Jieha


3 bufday girl !
Saturday, 24 August 2013 • 20:13 • 0 comments
fuhhh... fuhhh..
assalamualaikum ...
hye readers ..

lama sungguh tidak mengupdate blog tercinta ... hari niey baru berkesempatan untuk mengupdate blog tercinta .. maklum la busy mengalahkan perdana menteri katako ... okey , enough untuk pembukaan ..

okey , sebenarnya hari niey bufday my best friend n my new friend . okey , jie cite pasal my best friend dulu .

*throwback
kami satu kelas dari form 1 until form 3 . rapat sgt dengan dia niey . pergi mana mana mesti berdua . then , bila beli makanan mesti kongsi . dia niey selala belanja jie , kadang kadang gurau je . kami share cite sesama , new update about blogger pon kami kongsi . 

you know what i really love you ! even kekadang gile gile , suka pukul aku , tengking aku , ada masalah text aku , but i'm still happy with you . 

even taun niey x sama kelas tapi kami tetap berhubung ...
dia niey sweet sgt sbb :
1 . ajak pakai baju warna sama masa nak g beraya dengan kengkawan kelas taun lepas n sambutan hari raya kat sekolah (padahal dia x de masa sambutan tu)
2 . dia seboleh boleh carikan jie transport nak g beraya dgn dia

 kami satu rumah sukan iaitu rumah ungu or pesona . 3 taun juara berturut-turut . 
(muka kat atas niey , muka kepenatan sbb dua dua baru balik dari kem)

until now we are bestfriend .

second ,
today jugak bufday kembar niey 


jie kenal mereka berdua niey baru je , awal tahun ari tu . since tu kami rapat . x banyak sgt kenangan . yg tudung merah tu kakak , dia niey satu kelas dgn jie . yg sebelahnya tu dah tentu adiknya .

kami gelak sesama , kongsi cite sesama . diaorang niey kalau nak g memana mesti nak jie ada sekali . 

diaorang niey sweet sgt . macam gula gula .

lastly ,
happy birthday sayangku , Nur Ainaa Mardiha binti Harun , Nor Safinah binti Nan n Nor Shahirah binti Nan
me love you guys !


0 Comments:

Post a Comment


? ?